Over ons

De laatste jaren zien we in de thuisverpleging een enorme evolutie waarin we zeer technische zorgprestaties zoals kankerbehandeling en palliatieve zorg nu ook thuis kunnen uitvoeren, waar een patiënt daarvoor vroeger in het ziekenhuis moest blijven.

Als thuisverpleegkundige moet je dan over een enorme deskundigheid en kwaliteit beschikken om dit thuis te kunnen organiseren. Ons team moet in een mum van tijd de noden van de patiënt en familie kunnen detecteren, zodat we snel en gepast kunnen reageren. Daarvoor is een zorg nodig met een permanentie die 24 op 24, 7 dagen op 7 beschikbaar is.

Wel, we kunnen je garanderen dat Pajozorg al deze kwaliteiten in huis heeft. Gespecialiseerde verpleegkundigen staan voor je klaar, elk met hun eigen kennisdomein, om je zorgeloos thuis te verzorgen. Zelf gaan we als coördinatoren nog dagelijks op ronde, zodat we waar nodig kunnen ondersteunen en bijsturen. Samen met je huisarts, specialist, apotheker, mutualiteit en thuiszorgdiensten, werken we multidisciplinair samen: met z’n allen stellen wij het pakket samen voor jouw ideale zorg. We helpen je van A tot Z: het aanvragen van zorgverzekering, vergoeding voor materiaal, tegemoetkoming wondzorg, aanvraag van warme maaltijden, thuishulp, strijkhulp, kapper aan huis, vervoer regelen van en naar ziekenhuis, een eigen intern oproepsysteem… Zo zie je dat wij als thuisverplegers niet enkel verplegen, maar ook zorgondernemers zijn voor een kwaliteitsvolle warme zorg .