Zorg dat je niets mist door de griep

Wist je dat elke winter 1 op de 10 mensen griep krijgt? Bescherm je tegen de ziekte en haal vanaf half oktober je griepprik. Vraag ernaar bij je huisarts.

Ben je 65-plusser, ben je zwanger of heb je gezondheidsproblemen zoals diabetes, een ziekte van longen, hart, lever of nieren? Dan is het risico op complicaties door griep veel hoger. Daarom laat je je best vaccineren vanaf half oktober. Zo heb je de beste kans om geen griep te krijgen in de winter.

Meer informatie: raadpleeg je huisarts of neem een kijkje op www.griepvaccinatie.be
Geschreven door Annick Gochet op dinsdag 10 september 2019. Aangepast op dinsdag 10 september 2019.

Verpleegkundigen gezocht

Ben jij een verpleegkundige en wil je een nieuwe weg inslaan ? Werk je graag zelfstandig en doe je je job met hart en ziel ? Lever je kwaliteit in je zorg en ben je gemotiveerd om samen met het hele team hieraan te werken ? Neem dan snel contact met ons op en wie weet word jij dan onze nieuwe collega. Wij bieden jou een aantrekkelijke vergoeding in een gevarieerde job. Als zelfstandige bepaal je bovendien zelf hoeveel dagen je wil werken. En we helpen je graag met de nodige papierwinkel om dit in orde te brengen. Neem dus snel contact op via info@pajozorg.be of op 02.460.83.52.
Geschreven door Annick Gochet op dinsdag 30 januari 2018.

Dag van de Zorgkundige

Vandaag is het dag van de zorgkundigen. Ook in ons team zijn de zorgkundigen een waardevolle aanvulling voor ons verpleegkundig team. Elke dag staan ze de verpleegkundigen bij in de zorg. Bedankt voor jullie inzet en professionaliteit.
Geschreven door Annick Gochet op woensdag 18 oktober 2017. Aangepast op woensdag 18 oktober 2017.

Extreme hitte vraagt extra aandacht

Door de extreme hitte van de laatste dagen is het belangrijk dat onze patienten voldoende drinken. Onze verpleegkundigen stimuleren en helpen waar nodig. Ze raden de patienten ook aan om geen zware inspanningen te doen en niet in de volle zon te gaan lopen.
Geschreven door Annick Gochet op woensdag 21 juni 2017.

Lentesymposium Mederi

Op 14 maart 2017 ging het lentesymposium door van Mederi. Een aantal verpleegkundigen van Pajozorg volgden deze boeiende dag om zo op de hoogte te blijven van de nieuwe trends in de thuisverpleging.
Geschreven door Annick Gochet op maandag 20 maart 2017.
description